fredag 26. august 2011

Treningslykke?

Er trening morsomt? Liker du å svette? Puste tungt? Løfte tungt? Se bra ut?

Ser du bra ut? 
Kan du smile til deg selv i speilet og si til deg selv at slik du ser ut nå har du lyst til å se ut resten av livet? Selv har jeg funnet meg selv i mange forskjellige størrelser og jeg har rotet rundt i desperate kurer og dietter og misforståtte treningsopplegg. I håp om å våkne i morgen med en helt annen kropp enn den jeg så i speilet i dag. Det finnes kanskje ikke snarveier. Men å rote rundt med tilfeldige halvbillige løsninger er å gjøre narr av seg selv. Du skulle begynne å ta deg selv og dine drømmer seriøst. 

Hvordan kan du finne treningsglede? 
Avskyr du treningssenter? Synes du det er kjedelig å løpe rundt i skogen på måfå? Synes du det er dødtrist å ta sit-ups på stuegulvet? Mangler du koordinasjon nok til å mestre aerobic-timer eller dans? Synes du DVD'en med hjemmetrening bare var spennende første gang? Det betyr ikke at du misliker trening! Trening kommer i mange former. Alle liker å bevege seg, det gjelder å finne ut hva slags bevegelse du liker! På hvilke premisser kan du trives med trening? Og hvordan kan du finne ut av det?

Når man gleder seg til trening - hver gang!

Hva kan trening gjøre for deg? 
Hvilke effekter har trening utenom det fysiske? Hva har trening med sexlivet ditt og gjøre? Hvordan kan høy puls og tunge løft gjøre det lettere å løfte humøret? Hva med lykkefølelse og positivitet? Alle aspekter i livet kan bli bedre med fysisk trening. Trening er kanskje ikke svaret på alle problemer, men du kan oppdage at flere problemer blir lettere å takle, eller kanskje tilogmed lettere å løse. 

Hvordan lykkes du med treningen din?
Har du trent i mange år, og ser likevel mer eller mindre ut som da du startet? Eller har ikke resultatene blitt slik du forestilte deg dem? Er drømmekroppen kun en ønskedrøm, eller er det mulig å gjøre det mer reelt for deg? Kommer motivasjonen i bølger og forsvinner i lange perioder? Jeg har møtt mennesker som mer eller mindre har gitt opp fordi de føler at resultatene de håpet på enten ikke har kommet i det hele tatt, eller de har vært midlertidige. Mange føler de ikke har tid til å trene, eller de synes det er vanskelig å mobilisere lyst til det. Kanskje det er langt til treningsssenteret? Jeg har selv hatt slike perioder. Lange treningsferier osv. Hvordan kan trening bli en del av din livsstil, en like viktig (og naturlig) del av hverdagen som mat og søvn? 

Når treningen blir så viktig at man får det til 
- på tross av - ikke på grunn av!

Skulle du ønske du kunne få til dette? 

Da skal du fortsette å poppe innom bloggen vår. Vi skal hjelpe fortelle deg om vår hverdag som gruppetreningsinstruktører, spinninginstruktører og som Personlige Trenere. Vi er to til tider slitne og veldig travle og enda mer ivrige søstre i 20-årene som brenner for det vi driver med. For trening. For helse. For familie. Og for å kombinere alt dette. 

Svett smil fra
Alanna og Elin

De Svette Søstrene Sisters!

Alanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar