mandag 19. mars 2012

Det er innsatsen det kommer an på!




Synes du treningsøktene på denne bloggen ser for vanskelige ut til at du er villig til å prøve dem? Blir du skremt av intensiteten og tenker at "huff, dette blir altfor hardt for meg"? Unnskylder du deg med at øvelsene er for vanskelige, du har ikke sjanse til å gjennomføre slik jeg viser det? Tenker du at "shit, når HUN (som gjør dette ofte) blir så sliten av disse øvelsene...da kommer ikke jeg til å overleve økten!"?

Men husk at det handler ikke om hvor godt trent du er fra før. Alle disse øktene kan gjøres av absolutt alle. Det kommer ikke an på om du klarer å gjennomføre øvelsene slik jeg gjør dem - det kommer an på om du har mot nok og evne til å modifisere øvelsene nok til å pushe deg igjennom. Det handler ikke om HVORDAN øvelsene blir gjort - det handler om at du gjør NOE. De handler om at du pusher deg selv så hardt at du puster og svetter. Det handler om å bli så sliten at du har lyst til å slutte, men allikevel fortsetter - selv om du må ta flere eller lenger pauser.

Det handler om innsats. Helt enkelt. 

Hvis det føles utfordrende for deg å ta push ups stående oppreist mot veggen - så GJØR DET og vit at resultatene kommer! For det gjør de! Det spiller ingen rolle om du klarer 3 eller 30 knebøy i løpet av de 50 sekunderne du har å jobbe på, så lenge du vet du gir alt du har. Har du vonde knær, sier du? Vel - da kommer antakelig knebøyen din til å se ut som en spastisk rykning i starten - men det trenger da ingen å få vite? Du skal bare være fornøyd med at du gjennomførte! Kanskje må du tilogmed kutte ut hele øvelsen fordi smertene er for store? Det betyr ingenting, så lenge du ikke kuttet ut hele økten.

Beveg deg. Push deg. Modifisér øvelsene til de passer til deg. Føles det utfordrende, så blir du sterkere. Garantert. 

Teknikk er viktig. Gjør gjerne knebøy ved å sette deg ned og reise deg opp fra en stol - men konsentrer deg om å skyve brystet fram og holde ryggen rett! Jo mer du tenker på holdningen din når du gjør en øvelse, jo mer effekt vil øvelsen gi. For ikke å snakke om at det sikre at du ikke får unødvendige vondter og plager! :-) Men igjen - å kutte ut treningen fordi du er redd for at du kan skade deg på grunn av potensielt dårlig teknikk er også dumt. Det VIL være en viss risiko i  trene med dårlig teknikk - det KAN være at du kan få noe vondter og småplager. Men jeg skal LOVE deg at du kommer til å bli syk om du velger å sitte på rumpa istedet. Da får du ihvertfall plager! Å sitte stille er livsfarlig!

Alanna

________________

Living Young and Wild and Ripped


Set you timer for 24 rounds of 10 and 30 seconds.

10 seconds for writing down your score and getting ready for next exercise. 30 seconds for a full burn. There are 4 exercises, but one of them is repetative between the other three.

Here are the exercises:
Squats - 20, 10, 11, 20
3 Rows & 3 Deadlifts - 3, 3, 3, 3
Squats - 14, 22, 21, 8
3 Push Up & 3 Flying Plane - 2,5, 2,5, 2,5, 2
Squats - 11, 25, 9, 9
3 Butterfly & 3 Dynamic Bridge - 2, 2, 2, 1,5

I don't think theres much more to say than...GOOD LUCK! :-D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar