torsdag 23. august 2012

Ole Vidar - Før og etter Treningslykke. Bilder.

Ole Vidar elsker å trene. Han liker følelsen av svette og svie og han vet av erfaring at jo høyere innsats, jo raskere resultat. Ole Vidar har trent hjemme i årevis uten å ha hatt noe kunnskap om hvordan han skal trene effektivt eller hvordan han skulle variere treningsopplegget. Det har ført til at han har trent likt i årevis og kun framsiden av kroppen. Push Ups og Sit Ups har nesten utelukkende vært de øvelsene han har gjort og er etter mange år øvelser han kan gjøre nesten i et ubegrenset antall. Dette har gjort at han er stram over skuldrene og har store ustabiliteter i rygg og core. Og han hadde aldri noensinne hadde trent bena! I tillegg har det vært ekstremt ensformig - noe som ville fått hvem som helst til å gå lei i perioder.

Resultatene han fikk med hjemmetrening på egenhånd

Ole Vidar har hatt litt varierende vekt oppigjennom, og da han startet med Treningslykke hadde han ikke trent jevnlig på lenge og hadde en vekt han ikke var helt fornøyd med. Med et nært forestående bryllup var han klar for å gi dette en sjanse. I tillegg til treningene satte jeg ham på en tre ukers diett for å booste veknedgangen og gav han noen råd angående kosthold.

Nå er det gått tre måneder. Bryllupet er overstått og hverdagen er tilbake. Resultatene Ole Vidar har hatt er så fantastiske at Treningslykke har gitt ham treningsgleden og motivasjonen tilbake. Han liker variasjonen, selv om han kan synes det er noe slitsomt å sette seg inn i stadig nye øvelser. Likevel føler han at øktene utfordrer ham godt og han kjører nå en blanding av Back To Basic og Advanced. Ofte trener han også mer enn planen legger til rette for - fordi han har lyst. Det er lett å få lyst når man ser hvor gode resultatene kan bli. 



Kostholdet er lagt om etter råd fra meg. Nå spiser han mest proteiner tidlig på dagen og åpner for mer kcalori- og karbohydratrik mat utover ettermiddagen. Han sier at selv om han nok burde vært flinkere til å få i seg mer grønnsaker, så passer dette kostholdet han veldig godt. Han liker å spise "mannekost" med mye protein. Frokosten består nå som oftest av to egg og to kyllingpølser mens lunsjen består av et par kyllinglår. Middagen og kveldsmaten spiser han sammen med Anne - og denne er variert og mer "normal" med mer karboydrater. 


Treningslykke har gitt mange resultater. Han føler seg sterkere og smidigere. Han føler seg også mer opplagt og har energi til å takle hverdagen. Han trenger ikke like mye søvn og står ofte opp klokka halv seks om morgenen bare fordi han liker å ha god tid og tid for seg selv. Deretter går han til og fra en jobb hvor han naturlig må bevege seg mye. (Butikk) 

Kombinasjonen av et godt kosthold, hverdagsbevegelse og en slavisk oppfølging av treningsplanen har gjort at Ole Vidar har gått ned 10 kilo på tre og en halv måned. Han har også økt i muskelmasse (særlig på ryggen), styrke og har mye mer energi. Han sier selv han aldri har vært i så god form som nå, alle buksene passer og neste mål er å få fram magerutene før bryllupsreisen som er i september. 

Treningslykke kommer nok til å fortsette å være en del av hverdagen til Ole Vidar - selv på bryllupsreisen. Man kan jo bare ikke stoppe når resultatene er så overveldende gode?

Ved oppstart av Treningslykke i midten av April

 Nå

 Nå


Alanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar