onsdag 7. desember 2011

7 Desember - luke nummer 7!

Dagens øvelse er Side Lunge Jump! - Og du skal gjøre hele 10 stk!

Nå begynner alle øvelsene i julekalenderen å likne litt på en hel treningsøkt. Men det tar ikke mer enn en 3-4 minutter å kjøre gjennom hele greia, så hvis du har lyst til å få noe ekstra ut av det, bare gjenta hele rekka fire ganger - så kan det hende du er klar for dusjen etterpå! :-)

Husk at det er ikke så mye som skal til for å bli i bedre form. Og du trenger ikke trene i timesvis for å få en skikkelig treningsøkt! Du trenger ikke engang forlate huset!

I dag gjorde jeg en styrkeøkt som tok meg nøyaktig 13 minutter. Den bestod av kun 3 forskjellige øvelser og det var ikke en muskel i kroppen min som ikke fikk gjennomgå! Det er intense 13 minutter, og man skjærer nesten tenner mens det holder på. -Men man kan ihvertfall ikke bruke tidsklemma som unnskydning for å ikke trene. 13 minutter. Du kan trene i spisepausen din og likevel ha tid til å spise etterpå...

Alanna


2 kommentarer:

  1. har sett mange av de videoene ,men aldri prøvd selv XD

    SvarSlett
  2. Da er det sannelig på tide at du slenger på deg treningstøyet og utfordrer deg selv - for hvis du vil se resultater - så er det dette som gjelder! ;-)

    SvarSlett