mandag 8. oktober 2012

Crystalize. BTB Workout

Perfeksjonere.

Den perfekte kroppen.

Det handler om å jobbe hardt og ofre alt. Det handler om harde muskler og perfekt sammensatt mat. Det handler om jernvilje og stålfokus. Det handler om å gi alt. Alltid. Det handler om å aldri riktig bli helt fornøyd - om å finne noe å jobbe med. Det handler om øye for detaljer. Det handler om å slipe det uslepne. Det handler om å skinne når det gjelder. Det handler om å prestere.
_ _ _ _ _
NEI

Det er ikke det det handler om i det hele tatt. Fitness. Fitness er ikke perfeksjonering for det perfektes skyld. Fitness er selvtillit i sin egen kropp. Fitness er å være i form til å gjøre alt du ønsker å gjøre. Det handler ikke om total selvkontroll. Det handler tvert imot om å gi seg selv frihet! Frihet til å tåle det ekstra kakestykket. Frihet til å kunne utføre alle dagens gjøremål uten å sloss for det. Frihet til å velge om du vil gå eller løpe eller hoppe eller spurte eller klatre i lange trapper eller leke eller...


Fitness handler ikke om å aldri blir riktig fornøyd. Det handler tvert imot om å elske seg selv slik man er. Vite at kroppen din kan greie alt du ønsker at den skal klare. Vite at et flott utseende kommer når man har en kropp som utstråler styrke, fart og sunnhet. En kropp uten begrensninger. Det handler ikke om å ha lavest mulig fettprosent eller størst mulig muskler - det handler om funksjon. Hvor sexy er det ikke å kunne ta en utfordring på strak arm!

Det handler om begrensninger som ikke finnes. Det handler om å være trygg i sin egen kropp. Vite at den tåler. Vite at du kan.

Det handler om å gjøre det meste ut av livet. Bli med på alle muligheter.

Alanna
___________________
Crystalize
Back To Basic Workout
12 minutes

This workout has three parts.  You will switch between only two exercises for each part. First part is all about strength. Second part is still about strength, but this part will also increase your heartrate. The third part is all about cardio. So you will get the best from everything.

Set your timer for 6 rounds of 10 and 30 seconds intervals and use these settings for all three parts of the workout.

Here are the exercises:
Part 1:
Diamond Push Up - 12, 5, 5
Dynamic Bridge - 10, 8, 7

Part 2: 
Goblet Squat 16 kg KB - 13, 15, 13
Swings 16kg KB- 17, 16, 16

Part 3: 
High Knees - 100, 96, 98
Skaters - 30, 32, 34



Follow on Facebook or G+ for all the great stuff and remember to post your scores! You posting your scores is incredibly inspiring for me but also for others!

2 kommentarer:

  1. Hei! Tusen takk for tipsene jeg fikk da jeg var gravid. Nå sitter jeg med en nydelig, liten datter i armene og skal igjen spørre om litt råd.

    Jeg har vært en av de heldige. Sju kg opp i svangerskapet og de forsvant sammen med magen tre dager etter fødsel. Jeg ønsker derfor ikke vektnedgang, men nesten heller det motsatte. For til tross for at jeg var aktiv gjennom hele svangerskapet, var det innmari tungt med styrketrening igjen. Mot tidligere 15 armhevinger slet jeg nå med tre (på tærne). Det er to mnd siden fødselen så er igang med trening igjen (kun trilleturer de første seks ukene). Utholdenhetstrening har gått greit. Tungt selvfølgelig, men fort bedre.

    Så; hvilke øvelser anbefaler du for en som nettopp har gått gravid i ni mnd, ikke har trøbbel med bekken etc hverken under eller etter, og ellers er i veldig fin form, men som er svak som en padde og trenger muskler? :p

    SvarSlett
  2. Og forresten; veldig flott blogg! Her er det mye motivasjon å hente.

    SvarSlett