torsdag 11. oktober 2012

Integrity. Workout

Integritet.

Å legge styrke i sine verdier. Å stå for dine ord. Å gjøre handling ut av dine intensjoner.

Integritet er det som er forskjellen på fitness og mosjon. Det er forskjellen på en atlet og en som trener nå og da.

En som trener med integritet trener jevnlig. Trener etter en plan og gjør det til en prioritet å gjøre unna alle øktene på planen og til den tiden det er satt opp. Uansett. Skulle det komme noe i veien - så taes økten igjen så raskt som mulig.


En med integritet trener med rett intensitet. For de som har store mengder med trening, som kanskje trener flere timer i løpet av en dag, så betyr det kanskje å ligge på moderat intensitet. For Treningslykke betyr det å gi alt. Hver gang. Helt max. Full Power.

En som trener med integritet lar ikke ferier eller reiser eller besøk bli til hinder for å gjennomføre den treningsøkten som er planlagt. En som trener med integritet finner alternative løsninger som går an å ta med seg på tur. Man kommer langt med kroppsvekt.

En som trener med integritet tar med kostholdet i beregningen og bruker det som verktøy for å utnytte treningen max. Det er ikke snakk om å spise perfekt (hva er det?), men det er snakk om å vite litt hva man putter i munnen og hvorfor.

En som trener med integritet trener ikke for å passe inn i den rette kjolen neste lørdag. En som trener med integritet har trening som en del av livet og ser det store bildet. Ja, det går opp og ned. Men i det lange løp skal det være jevn progressjon.


En som trener med integritet trener for å nå mål. For å bli bedre. Sterkere. Flinkere. Spenstigere. Bedre flyt, bedre balanse, bedre funksjon. For å få den perfekte kroppen, funksjonsmessig. For å bli kvitt alle sperringer, alle begrensninger. Trener for å oppnå perfekt funksjon. Perfekt helse. Trener for å være ung for alltid.

Legg stoltheten din i treningen din. Legg stolthet i det du oppnår og la det ikke resultater sive ut mellom fingrene dine. Det som har vært teller ikke lenger. Selv om du var sprek og løftet tungt for 10 år siden. 2 år siden. I fjor. Legg integriteten din i treningen din. Det krever ikke hele livet ditt. Men det krever en beslutning og en jevn prioritering. Det er ikke mer enn du kan klare. Hvis du klarer å pusse tenner hver eneste dag, så klarer du å presse inn en treningslykke fire ganger i uken.



Du kan. Hvis du vil.

Alanna
_______________
Integrity Workout
Advanced Workout
15 minutes

NOTE: This workout is not for the beginner. If you have not worked out for a while, if you are new to this type of workouts or if you are a complete beginner for exercise - I recomend you start with my Back To Basic-routines first. This way you can build strength and make your self ready to try this one out later on.

This is a playful workout to targeted to work from your core and out. We're working on rotation and funktional movements while incorprating balance and stability.

Set your timer for 15 rounds of 10 and 50 seconds intervals. 10 seconds rest. 50 seconds work. Get hard at it - but be sure to watch your form. Promise yourself that the repetition does not count if your form is off. Put some pride in what you do and get more results as a bonus.

Integrity people. Do it right.

Here are the exercises and my scores:
Twist Swing - 27, 27, 26
Squat Press - 10, 9, 10
One Leg, Diagonal Row - 24, 21, 20
One Leg, Diagonal Row - 21, 19, 16
Renegade Row - 7, 7, 7


Follow the monthly workout plan. Make your goals matter. Work out regularly. 

Post your score on facebook or G+. And remember to subcribe to my youtube channel


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar