tirsdag 10. januar 2012

Sexy Ass Mama - Training for Time

Back To Basics

I dag er treningsrutinen inspirert av en jeg er veldig glad i. Hun har akkurat startet å trene etter et langt opphold og ettersom hun er nybegynner trenger hun et enkelt, men brutalt program. Programmet er helt uten hopp og er skånsomt mot knærne, føttene og ryggen.

Intensiteten bestemmer du selv. Dette er et back to basic sirkeltrenings -styrke- program og dermed blir eneste utfordring det å legge på nok vekt! Alle øvelsene har 10 repetisjoner. Klarer du alle 10 uten å streve med den siste - da må du enten sette opp farten, eller helst - øke vekten.

Det handler om å utfordre seg selv!

Hvis det du gjør i dag skal være lettere i morgen, må du øke motstanden. Synes du det er tungt å gjøre Push Up på knærne? Prøv å gjøre dem på strake ben! Kanskje du ikke klarer 10. Men det kan hende du klarer en! Push deg selv! I morgen klarer du kanskje to og neste uke må du gå til nivå tre (en fot i været) for å utfordre deg selv ytterligere!

Men da skal jeg love deg at push up på knærne kjennes ut som å løfte en fjær!

Alanna
___________________________

Sexy Ass Mama - Training For Time

Ha en stoppeklokke tilgjengelig. De fleste har på mobilen - evnt finnes det gratis på nett, og diverse apps til telefon/ipad. 

Du skal igjennom 6 øvelser som en sirkeltrening, og det gjelder å bli ferdig så fort som mulig. Så ta tiden på deg selv, skriv det ned og ta vare på resultatet!

1) Front Squat 
2) Santana Push Up
3) Side Lunge
4) Reverse Push Up
5) Front Lunge
6) Dips

Jeg ble ferdig på tiden 22:56
Elia ble ferdig på tiden 20:06

Klarer du slå tiden vår? 



Dette er filmet av min 8 år gamle sønn. 
Push deg max for å få resultater - og vær nøye på teknikken!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar