mandag 13. august 2012

Back To Basic - Butt Blaster Workout

Hvilken del av kroppen din er viktigst å trene?

Hjertet og Lungene? Hjertet er viktig å holde i form fordi det er pumpa som driver blodet vårt rundt i kroppen. Lungene er det organet som sørger for å forsyne kroppen med oksygen og kvitte seg med karbondioksyd. Å ha et hjerte som er i tipp topp stand og lunger som har god kapastitet til å forsyne kroppen med oksygen er noe av det som holder deg ung og frisk. For alltid.


Kjernemuskulaturen? Kraftsenteret vårt. En masse muskulatur, stor og liten som holder kroppen vår oppreist. Denne delen av kroppen både utvikler og absorberer kraft og gjør oss sterke. Har du en sterk kjernemuskulatur kan kroppen din tåle mye. Den skal være istand til å utvikle kraft i alle retninger. Framover, til siden og i rotasjon. En sterk kjernemuskulatur er veldig viktig.



Bena? Den delen av kroppen som bærer oss. Hele livet. Sterke ben gjør at all gange, klatring og løping går lett. Reise seg fra stol, gå i trapper, gå turer, klatre i fjellet, bøye seg ned på gulvet. Bena våre inneholder stor og sterk muskulatur og tåler mye så lenge det blir vedlikeholdt. Mange eldre mennesker er dårlig til bens fordi de rett og slett mangler styrke. Noen kan ikke engang løfte sin egen kroppsvekt fra stolen de sitter på og blir pleietrengende. Det er viktig å ha sterke ben!



Men det viktigste du kan trene er hjernen. All endring starter i hodet. Det spilller ingen rolle at du starter med det flotteste treningsopplegget og den raskeste dietten hvis du ikke har hodet ditt med på planen. Innstilling betyr alt.

Finn driven.


Begynn med dine egen tanker. Lær deg å tenke riktig. Kutte ut ordet ikke - bruke positive oppmuntringer til deg selv. Fokusér på det du får til. Skryt av deg selv til deg selv. Smil til deg selv i speilet. Skriv ned målsetningene dine og tenk på dem som om du allerede har nådd dem. Vær takknemlig for det du er og det du har og det du har muligheten til å bli. Vær takknemlig for alle muligheter. Glem mulighetene du gikk glipp av eller som slo feil. Nye muligheter kommer hele tiden. Åpne deg for at endring kan komme til deg av seg selv. Åpne deg for at endring er enkelt og spennende og motiverende. 

Change your brain, change your body. 

Alanna
_________________
Butt Blaster.
Back To Basic Workout.

Set your timer for 15 rounds and 10 and 50 seconds intervals. 10 seconds to write down your score and get ready for the next exercise, and 50 seconds to push hard to bubble up that butt. We are focusing on the legs and butt for this one. So get your ass on the move and kick butt!

Here are the exercises and my scores:
Skaters - 50, 53, 53
One Leg Squat left - 13, 11, 9
One Leg Squat right - 15, 13, 12
FrogJumps - 33, 34, 36
Crab Kick - 41, 36, 33


Follow on Facebook or G+, post your scores and tell me how you felt about the workout. I love your feedback - it gives me a chance to allways make better workouts for you guys!


Now don't be sitting here! You have a workout to do!
15 minutes of sweat. 15 minutes of reaching towards your goals.

Good Luck

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar