søndag 2. september 2012

Nye sjanser. Nye mål. + Armed With Muscle. Advanced WO

Hver ny måned betyr en ny plan, en ny sjanse til å starte på nytt. Bli med fra begynnelsen. En fersk ny plan å printe ut som kan henge på kjøleskapet og love deg fitness i bytte for svette. En fersk plan med spennende titler på treningsøkter du ikke enda har sett. Masse nytt å glede seg til. Nye sider av kroppen å bli kjent med.

Jeg vil oppfordre deg til å tenke igjennom hva du vil ha ut av treningen. Hvilke resultater ønsker du? Hva vil du egentlig oppnå? Hva håper du skal skje når du tråkker ut i dette? De svarene du kommer med, det er det som kalles dine mål. Skriv dem ned. Skriv dem direkte på treningsplanen, slik at du er nødt til å se dem hver gang du sjekker den. Vit hva du vil og hvor du skal. Våg innrømme for deg selv hva du egentlig håper skal skje når du begynner et nytt treningsregime. Våg å tro du kan oppnå det.

Sett så opp en strategi. Delmål, små og store, vil hjelpe deg steg for steg på vei dit du skal og holde motivasjonen og målbevisstheten oppe. Her har du allerede fått lagt opp en konkret plan for en hel måned. Du får gratis treningsøkter å forholde deg til og du får kostholdsråd. Første strategi bør være å lære mest mulig om trening og kosthold. Kanskje første delmål er å i det hele tatt lese innleggene på bloggen og bestemme deg for å kaste deg med på alle utfordringer? Kanskje er første delmål å greie å gjennomføre alle øktene som står på planen? Kanskje første delmål er å strukturere hverdagen ved å sette av tid til trening og gjøre håndfaste avtaler med deg selv som du planlegger rundt.

Alle endringer starter i hodet. Lær deg selv å snakke pent om deg selv og kroppen din. Vær bevisst på hva du forteller deg selv og andre om deg selv. Hør hvordan du snakker til deg selv og vær nøye på å kun si ting som er positive. Klapp deg selv på skulderen for alle antydninger til gode valg. Vær takknemlig for at du er i forandring. Stol på at du skaper ditt framtidige deg, i dag. Attitude is everything. Gjør dette. Alltid. Øv deg. Hver dag. Og se hva som skjer.

Gjør fitness testene før du starter på planen. Det er to av dem. En kondisjonstest og en styrketest. Disse skal gjøres på slutten av neste måned også og da skal du kicke din egen ass og slå dine egne scores langt ned i støvlene.

Kondisjonstesten


Styrketesten

Back To Basic for denne måneden inneholder de samme øktene som dere har sett tidligere. Èn ny økt blir presentert hver uke, oftest hver mandag. Disse er satt sammen av øvelser dere er blitt kjent med gjennom den gamle planen. Det vil i løpet av måneden bli presentert tre (fire) nye øvelser som dere ikke har sett før. Øktene er korte og utrolig effektive, mellom 10 og 16 minutter lange. Alle kan gjøre dem.

Print ut og heng opp!

Advanced Athlete for denne måneden fokuserer på funksjonell styrketrening. Vi kommer til å leke med forskjellige hjelpemidler, men vi holder oss til ett hjelpemiddel per økt. Noen av øvelsene vil være nye, men mesteparten er kjent fra før og mye kan gjøres i ren kroppsvekt om du mangler utstyret jeg bruker. Lek, moro og variasjon.

Print ut og heng opp!

Denne måneden er det mye moro for alle!

Alanna
_________________
Armed With Muscle 
Advanced Workout
Time Challenge

Equipment: Two dumbbells (mine were 8 kg each - be sure not to overdo the weights!)

Set your timer as a stopwatch. How long do you use to get through this workout?

Here's the exercises:
50 Mountain Climber
10 + 10 Side&Back Lungetwist
10 Plank Row
10+10 Squat Twist
5+5 Scorpio Push Up


I finished in 15:56, drained in sweat.

Can you beat me? Tell me about it on the Facebook Page or on G+. And don't be afraid to post an honest picture of your self all sweaty and cheerful, post workout.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar