fredag 4. mai 2012

Promises. New Workout - Gi deg selv løfter du kan holde!

Hvorfor trener du? Hva ønsker du å oppnå med treningen?

Vi sitter alle med noen forventninger til hva all svettingen og pustingen skal gi oss. Vi legger ned mye energi i noe som i utgangspunktet er helt meningsløst. Bruker energi uten å få noe gjort. Og allikevel er det noe av det viktigste og riktigste vi kan gjøre for oss selv. Ettersom vi har funnet opp alle mulige dingser og hjelpemidler er naturlig fysisk aktivitet nesten utelukket fra våre liv! Vi er bygget for å løfte tungt og løpe fort. Men vi en endt opp med å sette bort kroppen til nedstøving. Og alle vet at maskiner og bygninger som ikke blir brukt, forfaller. Sånn er det også med kroppen vår. Den fantastiske maskinen, som er så komplisert og genialt satt sammen, selvdestruerer om den ikke blir brukt på rett måte. 

Så vi trener. Vi løfter på vekter og føler oss sterke. Og blir sterke. Vi hopper og løper på kommando - også på vår egen kommando, selv om det kan være vi må krangle med oss selv først. Vi svetter rundt på en liten gulvflekk bare for å vedlikeholde og forbedre den fantastiske kroppen vår - trimme den og teste hva den egentlig er godt for. 



Selv om det i seg selv er utrolig meningsløst, gir det en uvurderlig mestringsfølelse og vi blir sterke nok til å kunne sitte stille de øyeblikkene vi trenger det. Vi får en kropp uten begresninger som kan klare alle utfordringer og det gjør at vi mentalt også begynner å tro på at vi har ubegrenset kapasitet og kreativtitet. Og vi har det!

Det er utallige gode ting som skjer i kroppen under og etter trening. Kroppen vår er utrolig tilpasningsdyktig og kan formes slik vi vil. Det kan kreve tid og dedikasjon, men det meste er mulig. 

Så hva er din forventning til treningen? Hva vil du at den tiden og energien du legger i treningen skal gi deg? Ønsker du en veldreid kropp? Ønsker du deg bedre konsentrasjonsevne? Ønsker du deg bedre helse? Vitalitet? Vektnedgang?

Og hva legger du ned av tid og energi på å nå dette målet? Har du kanskje prøvd før, uten å få noe resultat i den retningen du ønsket deg? 

Det er mange måter å trene på, og det er mye som fungerer - men det er også mye som fungerer på forskjellig måte og vil gi forskjellige resultater. Finn ut hva som er ditt mål, hva du vil ha ut av treningen og hold deg til den måten å trene på som vil gi deg nettopp de resultatene. 

Her på bloggen har vi en hel månedsplan med økter. Du får alt lagt klart for deg. Når du skal trene og hva du skal trene. Alt er gratis. Og det du kan forvente og oppå med denne typen trening er vektreduksjon, økt generell styrke, mer energi, høyere konsentrasjonsevne, mer velvære, bedre sex, synlige resultater på kroppen din og bedre kondisjon. 

Alt er gratis og det beste er at det ikke tar mer enn noen få minutter tre, fire ganger i uken. Du må ha vilje nok til å pushe max - gi alt du har de minuttene treningsøkten varer - men etterpå vil du sprute energi og du vil føle deg sterk og tøff. 

Har du tid til å love bort 15 minutter til deg selv annenhver dag for å få den kroppen din ønsker deg og å bli sterk, rask og utholdende?

Gi et løfte til deg selv om å gi deg selv den tiden det tar å bli fit. Gi deg selv et løfte om at du skal gi det skal skal til for å nå det målet du ønsker deg. Og fjern alle unnskyldninger. Noen små minutter med fysisk aktivitet kan du putte inn i din hverdag. Du har plass og tid. -Og du kan! 

Få det til å fungere for deg. 

Du kommer ikke til å angre. 

Alanna
____________________

Promises. Workout

Set your timer for 16 rounds of 10 and 50 seconds intervals. 10 Seconds to write down your score, and 50 seconds to squeeze out whatever you have to give in that particular exercise.

Push really hard! Push at your maximum effort. The effects coming from these workuts are directly related to how you push your self. The harder you work, the more you squeeze out, the smaller the breaks and the faster you do the exercises, the more you challenge yourself - the faster and better the results.

Lift hard, jump high, and give it al of your willpower. This is YOUR game. You body. Your results. 

Watch your form. It is important that you are doing the exercises correctly - to avoid injury, and to get the best results!

Here are the exercises and my scores:
Deadlifts - 16, 16, 16, 17 (20 kg kettlebells)
Diamond PU - 11, 8, 7, 8
Rows - 14, 13, 11, 11 (20 kg kettlebells)
Jump Lift & bounce (5 kg) - 9, 8, 8, 7


Can you beat me? Let me know!

Good Luck! :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar