lørdag 3. mars 2012

Å ønske seg helse - helt enkelt

La meg få presentere Konika


Konika ønsker seg en ganske enkelt sunn, frisk kropp. Helse. En kropp som kan unngå skumle sykdommer som diabetes og hjerte-kar-sykdommer. Hun er klar over risikoene som følger med overvekt og ingenting er bedre som forebyggende medisin enn bevegelse og trening. Og hun har jo også et ønske om å ha en kropp som kan "se flott ut i alle slags kjoler før jeg blir gammel".

Hun driver med en doktorgrad. Dette tar mye tid og betyr at mye tid blir tilbrakt sittende foran en PC-skjerm. Hun er glad i mat og ikke disiplin nok til å motstå cravings. Hun mangler også ofte viljestyrke nok til å trene regelmessig og disse tre i kombinasjon utgjør en trussel for hennes helse - noe hun selv er veldig klar over. På tross av en full timeplan har Konika mulighet til å trene hver dag. Hun har både motivasjon og evne til å prioritere - det er bare den evige dørstokkmila - det å pushe seg selv ned på senteret for å trene hardt...

Hun har en del erfaring med forskjellig type trening; jogging, tai-chi, spille badminton, svømming og dans. Hun elsker å danse og greier å finne tid til to Zumba-timer i uka. Hun skammer seg slik over kroppen sin at hun ikke lenger danser foran et publikum, og håper det skal endre seg med riktig trening. Om sommeren er hun flink til å få litt hverdagsbevegelse, jogge og sykle.

Vi skal få lov til å følge Konika mens hun svetter seg vei mot bedre helsevilkår, styrke og eleganse.  Hun gjorde sin første treningsøkt i går. Fitness Testen. Dermed er hun igang. Jeg har tro på Konika, og håper dere vil være med å heie henne fram mot målene.

Kanskje kan hun inspirere nettopp deg?

Alanna
____________________

Konika - About the "Changing My Own Future - Fitness Test"
It was a great workout, I was first scared that it will be very hard and then thought "its only 10 min so it should be easy". But lets say it makes me to sweat and makes my hands and legs to shiver for half an hour after exercise. Tomorrow I think it will be all jammed with muscle pain.

I could do some exercise fully but some will take more time like push ups and dynamic bridge.

This is me, right after my workout

My score in the first and second round.
Squats - 29, 27
Push Up - 15, 14
Get Up - 7, 7
Dynamic Bridge - 7, 8
Army Sit Up - 11, 11

Thanks
Konika

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar