onsdag 12. desember 2012

Julekalender - Luke 12

Laugh!
Find something that make you laugh

Det er så viktig å le! Når man ler utløser man en good boost med endrofiner som gjør at vi føler oss så bra! Kroppen kjennes lettere, hodet føles klarere, humøret spretter i taket og negative tanker og følelser forsvinner helt. Å le, å virkelig le hjertelig og ekte, gjør at man virkelig befinner seg i øyeblikket. Det som har vært eller kommer har ingen betydning. Ikke der og da. Ikke mens magen rister av klukkende latter.


En ekte latterkule kan løsne opp i hvilkensomhelst dag og få den til å føles helt fantastisk. Enhver halvtrøtt kveld med overtrøtte vitser slår alt som finnes av gøyale ting. Å le, å virkelig le, slår alt!

Så jeg oppfordrer deg til å oppsøke ting du synes er morsomt. Det er ikke så mye som skal til. Bare det får deg til trekke på smilebåndet så vil du føle deg bedre og jo flere små drypp med små morsomheter vil gjøre at latterbåndene lettere løsner. Trikset mitt er å google gullkorn fra barnemunn eller liknende ting. Kjøp eller lån en samlebok med vitser. Se en morsom film. Oppsøk noe som får deg til å le.

Det gjør virkelig underverker!

Julesmil fra Alanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar