fredag 14. desember 2012

Julekalender - Luke 13 og 14!

Luke nummer 13 sier:

Egyptian Walk! 
I know you want to!


Det er viktig å ikke ta seg selv så seriøst hele tiden. Ha det moro med sin egen kropp og sine omgivelser. Å ha selvironi og evne til å tøyse med seg selv, sette seg selv i situasjoner hvor man muligens blir ledd av - det gjør at andre rundt deg blir tryggere og mer komfortable i ditt nærver. Ingen er perfekt, så hvor deilig er det ikke å treffe på åpent uperfekte mennesker som får deg til å føle deg som en likeverdig. Hvor deilig det er det ikke å kunne slippe ned skuldrene rundt mennesker som ikke er redd for å sette seg i situasjoner hvor det er lov til å le. Av dem!

En slik person er det fantastisk artig å være! Det er så tydelig hvordan folk slipper ned skuldrene og ønsker å være rundt deg - fordi du er morsom, uhøytidelig og spennede!




Denne luken hører tett sammen med luke nummer 14:

Share a smile! 
Make someone smile today

Å få noen til å smile kan være så mange ting. Du trenger ikke nødvendigvis fortelle vitser og gjøre narr av deg selv hele dagen - selv om vi har godt av å utfordre seg selv litt på disse områdene. Å dele et smil kan også være å gjøre noe for å hjelpe en annen person. Det kan handle om å være fleksibel nok til å finne løsninger i situasjoner hvor du ikke har lyst til å gi etter selv. Det kan handle om å dele en god historie. Eller å fortelle en arbeidskollega at hun er god til det hun gjør! Det finnes uendelig mange muligheter når det gjelder å få fram et smil - så hvorfor jobber vi ikke enda mer med å dele smil i hverdagen?



Julesmil fra Alanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar