lørdag 28. april 2012

Champion FitTest - Beat Your Old Score!

Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var så begeistret for å vise dere AprilPlanen med en hel måned full av kroppsvektøkter. Og nå er det klart for å presentere dere for en helt ny plan! April er over om bare noen få dager og det eneste som står igjen er å forberede oss på en ny runde.

Vi snakker om Fitness Testene.

I dag er det tid for å teste kondisjonen. Noen av dere har allerede prøvd dere på Champion Fit Test og har en gyllen mulighet til å sjekke om dere har blitt i bedre form siden forrige måned. Jeg har skrevet om viktigheten av regelmessig testing før. Det handler om å få håndfaste bevis på at treningen du sliter deg igjennom har effekt.

Hvorfor trener du? Hva driver deg til å gjennomføre økt etter økt med smerte, svette og tunge pust? Kroppen med stor K? En fri hverdag uten begrensninger? Ønsket om å være sterk? Løftene om en frisk kropp? Eller kanskje bare det fantastiske velværet man kjenner når man trener regelmessig? Uansett hva målet er, er det motiverende og viktig at det du gjør har en effekt.

Raskere, sterkere, lengere, bedre, flinkere, mer stabil, jevnere, mer kontroll.

Alltid fremover.

Alltid bedre.



Ved å pushe max i korte, varierte økter som de vi gjør, og alltid utfordre seg selv vil du ikke treffe noen slags platå. Du kan gå lenger enn du noengang trodde. Du kan bli sterkere enn du fattet. Du kan klare ting og øvelser du trodde var umulig. Alt er mulig, så lenge du trener smart, jevnlig og hardt. Så push deg selv litt til. Push komfortsonene dine. Beveg deg utenfor det som er kjent. Utfordre deg selv! Våg!

Våg å teste. Sjekke om det er blitt noen forandring. Noen ganger kan det være vi ikke ser noen umiddelbar forandring på det som er målet. Kanskje virker veien fryktelig lang og umulig å gå. Men ved å teste jevnlig kan du se at du er på vei. At det skjer ting med kroppen din. At du endrer deg og blir sterkere og bedre. Da er det også lettere å lage seg delmål på veien. Realistiske delmål du faktisk kan nå og som gjør veien mot hovedmålet litt mer overkommelig. Det kan hjelpe deg å bite tennene sammen og klare litt til.

Tør du?

Alanna
___________________

Champion Fitness Test

You who have previous scores - you have a chance to compare.

Push hard! Harder than ever! You are supposed to beat your self!

Set your timer for 24 rounds of 10 and 30 seconds and beat your self out in the 30 seconds of work!

This workout is only 12 minutes long, but it is going to kick you ass. You will feel great when it's finished!

Here are the exercises with my scores:
High Knees (w.rope) - 80, 70, 80, 74 = 304
Mountain Climbers - 72, 68, 68, 70 = 278
Kick Ups - 54, 55, 70, 65 = 244
Dynamic Jack - 28, 30, 30, 30 = 118
Peak Jumps - 35, 33, 27, 25 = 120
Jump Tuck - 22, 23, 24, 23 = 92

To compare the previous scores to this one, ad up all the numbers for each exercise and see if you have had more reps than the last time.


And...try to beat me!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar