onsdag 25. juli 2012

Heidi Marie - Chocolate Fitness

Treningslykke/Happily Fit presenterer 
Heidi Marie


Heidi er ei sprelsk og leken jente med en høyst sjarmerende datter på 2 år. Hun er spiser ofte fisk til middag og tar alltid trappen istedet for heisen. Hun bruker mye energi på sin vakre lille jente og er aktivt med i leken når de to er ute sammen. Hun er ikke fremmed for å bevege seg mye - selv om det har blitt noe mindre etter at hun fikk førerkort og tilgang til menneskets beste uvane: Bilen.

Heidi jobber på et gatekjøkken og mener selv at hun ofte saboterer for seg selv ved å ha et ustrukturert spisemønster. Kaster i seg et knekkebrød til frokost, småspiser utover dagen og spiser mye til kvelds. Heidi har alltid sjokolade tilgjengelig og får abstinenser om det går flere dager uten sjokolade. Uten at det er noe hun nødvendigvis ønsker å legge fra seg helt.

Nå ønsker hun å ta noen tak på sin egen kropp. Hun ønsker seg ned i vekt, stramme opp og føle seg vel i kroppen sin. Hun ønsker nok energi til å kunne leve livet på jobb og hjemme. Hun er lei av at ting ofte blir et ork fordi det er litt tungt å gjennomføre det hun skal. Heidi har noe erfaring med hjemmetrening fra før og vet at det virker. Hun har tidligere trent etter videoene til Jillian Michaels og selv om det var god trening følte hun seg alene om treningen og mistet motivasjonen etter en stund.

Nå har hun brettet opp ermene på nytt, ryddet i kjøkkenskapene og er klar til å kaste seg uti livstilsendring sammen med oss. Vi skal få lov til å følge Heidi mens hun prøver å gjøre trening til en naturlig del av hverdagen og lete seg fram til et spisemønster som kan kose seg med og likevel få resultater av. Svette scores fra treningsøktene og jevnlige oppdateringer blir postet på Facebook-Siden vår og på G+.

Kanskje blir du inspirert til å kaste deg med?

Alanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar