tirsdag 24. juli 2012

SummerChallenge #4: Swim!

Denne sommeren har vel kanskje ikke blitt helt som vi håpet på, og en svømmeutfordring er kanskje ikke helt det vi trenger for å minne oss på at sommeren virkelig aldri helt kom.

Likevel - om dere skulle være i et innendørs basseng eller om dere skulle bevege dere mot mer sydlige trakter så oppfordrer jeg dere til å faktisk ta noen svømmetak. Mange av oss trives godt i vannet og beveger oss gjerne uti - men det er kanskje mer sjelden vi faktisk svømmer. Det blir liksom raskt til at vi bare befinner oss i vannet...?


Så oppfordringen er at du svømmer til du kjenner du blir sliten. Ikke bare et par tak - men en skikkelig runde for å kjenne på hvordan pusten blir dypere og kjenne at musklene jobber. Svøm om kapp med noen - bare for å gi deg selv en utfordring. Legg opp utfordringer for deg selv - greier du å svømme over bassenget 40 ganger? Kan du øke farten? Ta kraftigere tak? Kan du svømme kun med armene? Eller kun med føttene?

Lek deg - ikke ta det så høytidelig - det er ikke en treningsøkt. Det er bevegelse og du har mulighet til å glede deg over hvor godt kroppen din fungerer!

Alanna

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar